Annas bresaolaknyten

Ikväll har vi ätit plockmat, och dessa egenkomponerade knyten är en riktig favorit!

8 st

8 skivor bresaola
1/2 dl rostade pinjenötter
1/2 dl riven parmesanost
1/2 dl färsk hackad basilika
1 dl creme fraiche 15%
1 krm svartpeppar

Blanda alla ingredienser till röran och klicka ut på bresaolan. Tryck ihop till små knyten och njut!

/Finna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s