Parmesangratinerad fisk med tomat & champinjon

Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax. En enkel rätt som smakar mkt gott!

4 port

600 g fiskfilé (lax, torsk el sej)
125 g färska champinjoner
3 tomater
2 dl grädde
80 g parmesanost
1/2 kruka basilika
2/3 tsk salt
1 krm svartpeppar

  1. Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform.
  2. Häll grädden över fisken, salta och peppra.
  3. Skiva tomaterna och champinjonerna och fördela över fisken.
  4. Strö över basilika och riven parmesan.
  5. Tillaga i ugn 200 grader ca 20-30 min.
  6. Servera gärna med pressad potatis och kokt broccoli.

/Finna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s