Laxröra

Gjorde en variant på laxröran till tunnbrödssnittarna till nyårsmiddagen, som blev mkt god:

200 g kallrökt lax
200 g philadelphiaost
1 dl turkisk yoghurt
1 liten rödlök
1/2 citron (saften)
1 dl hackad dill (färsk)
svartpeppar

Finhacka laxen, rödlöken och dillen och blanda med philadelphiaost, yoghurt och citronsaft. Smaka av med peppar.

Bred röran på tunnbröd, rulla ihop och skär snittar. Eller servera till bakad potatis. Eller använd som fyllning i smörgåstårta. Eller… 😉

/Anna

Annonser

En reaktion på ”Laxröra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s