Melon & gorgonzola/mascarpone

Gjorde detta tilltugg för några helger sen – ljuvligt gott, och passar utmärkt till rosébubbel!

12 st

6 st finn crisp
1/4 galiamelon
100 g gorgonzola/mascarpone
12 st valnötskärnor
1 msk flytande honung

Dela finn crispen på mitten. Skala melonen, skär i lagom stora bitar och lägg på finn crispen. Lägg på en klick gorgonzola/mascarpone och en valnöt på varje. Ringla över honung. Njut, gärna med ett glas mousserande rosé.

/Anna

Annonser

En reaktion på ”Melon & gorgonzola/mascarpone

  1. Ping: Kvällens meny med smaker från Italien « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s