Caesardressing

caesardressingIdag provade jag denna caesardressing efter ett recept från senaste Buffé, nr 5 2009. Den blev supergod, och passade mkt bra till grillad färsk sparris och även till ruccolasallad.

 

 

8-10 port

2 vitlöksklyftor
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 dl riven parmesan
6 sardellfiléer i olja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap.

Finhacka vitlöken och mixa med gräddfil, majonnäs, riven parmesanost, sardeller delade i bitar, vinäger och dijonsenap. Använd gärna stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Servera till grillad sparris, eller varför inte till caesarsallad.

/Finna

caesar-sparris
Lördagens middag: grillad kyckling och sparris med caesar-
dressing, ruccola, skivad ugnsstekt potatis och tomatsallad

caesarsallad
Söndagens lunch: maffig Caesarsallad som R fixat

Annonser

En reaktion på ”Caesardressing

  1. Ping: Veckomatsedel x 2 « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s