Skagenröra

125g räkor skalade (250 g oskalade)
100 g löjrom
1/2 dl majonnäs
1 dl creme fraiche 15%
1 msk dijonsenap
1/2 dl finhackad dill
1 tsk citronsaft
salt, peppar
1/2 finhackad rödlök

Blanda räkor, löjrom, hackad rödlök, majonnäs, senap, creme fraiche, dill och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Klicka ut på crostini och servera som tilltugg till fördrinken.

/Robbanna

Annonser

En reaktion på ”Skagenröra

  1. Ping: Påskmeny « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s