Annas bönsallad

Fräscht tillbehör till t ex grillat!

3-4 port

1 liten burk svarta bönor (ca 200 g)
2 tomater
1 liten rödlök
1 citron (skal + saft)
1 näve bladpersilja
1 tsk flytande honung
1 msk olivolja
salt, peppar

Häll av bönorna och skölj dem med kallt vatten. Hacka lök, tomater, och persilja. Riv citronskalet fint och pressa ur saften. Blanda ihop allt och tillsätt honung och olivolja. Krydda med salt och peppar. Låt dra i kylskåp ca 15 min innan servering.

/Anna


Fräsch bönsallad, passar bra till…


…grillat, t ex kycklingfilé, chorizo, paprika och zuccini

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s