Chokladdoppade jordgubbar

Ca 25 st

1 l jordgubbar (ca 25 st)
50 g vit blockchoklad
50 g mörk blockchoklad

1. Skölj jordgubbarna och skär av toppen så de kan stå. Låt det gröna vara kvar.
2. Smält chokladen i varsin skål i micro, ca 1 min på full effekt.
3. Doppa jordgubbarna i chokladen, hälften-hälften.
4. Ställ jordgubbarna att stelna på ett bakplåtspapper i kylskåpet.

/Anna

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s