Annas sallad med ruccola, avocado, päron, kapris och valnötter

4 port

1 påse ruccola
1 päron
1 avocado
75 g valnötter
12 st cocktailkaprisar
12 st chilioliver
olivolja
ev. blåmögelost

1. Skölj ruccolan och lägg underst på ett stort fat.
2. Skär avocado och päron i klyftor och lägg på ruccolan.
3. Smula ev över blåmögelost.
4. Fördela resten av ingredienserna och ringla över olivolja.

Servera gärna med rosépepparlax och blåmögelostsås.

/Anna

Annonser

3 reaktioner på ”Annas sallad med ruccola, avocado, päron, kapris och valnötter

  1. Ping: Annas rosépepparlax « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s