Annas blåmögelostsås

100 g blåmögelost
1 dl mini fraiche
chilipulver
aromat
svartpeppar

Mosa blåmögelosten med en gaffel, blanda med mini fraiche och kryddor efter smak. Låt dra i kylskåp en stund innan servering.

Servera till t ex roépepparkryddad lax.

/Anna

Annonser

2 reaktioner på ”Annas blåmögelostsås

  1. Ping: Annas rosépepparlax « Robbannas matblogg

  2. Ping: Annas sallad med ruccola, avocado, päron, kapris och valnötter « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s