Annas gubbröra på kavring

Passar utmärkt som förrätt till påskmiddagen.

8 port (ca 24 st)

1 burk ansjovisfiléer, ca 125 g
5 hårdkokta ägg (10 min)
1 dl lätt creme fraiche
1/2 rödlök
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
2 tsk fransk senap
6 skivor kavring

1. Hacka rödlök, gräslök, dill, anjovis och hårdkokta ägg.
2. Blanda med creme fraiche och senap, salta och peppra.
3. Klicka ut på kavring.

/Anna

gubbrora.jpg

gubbrora2.jpg

Annonser

En reaktion på ”Annas gubbröra på kavring

  1. Ping: Påskmeny « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s