Robbans jambalaya

4-6 port 

2-3 kycklingfiléer
3 chorizokorvar
4 dl ris
2 msk kycklingfond
1 pkt saffran
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 dl ärter/majs/paprika
chili
gul curry
paprikapulver, gärna hot
aromat
salt, peppar

Fräs lök och ris med curry och saffran, tillsätt vatten och kycklingfond.
Skär kycklingen och korven i mindre bitar och stek dem tillsammans med resten av kryddorna.
Blanda ner saffransriset i stekpannan. Tillsätt grönsakerna och rör runt.
Servera med stekt ägg och ev senap.

jambalaya-robban.jpg
Robban i äggstekartagen…

jambalaya-tallrik.jpg
…mkt gott till jambalayan! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s