Marängswiss

Om man har många gäster och vill göra det enkelt för sig kan man göra en marängswiss. Ingen smalmat direkt, men ibland får man ju unna sig! Gjorde detta berg på nyårsafton.

/Anna

10 pers

1 1/2 påse maränger
4-5 bananer
1,5 l glass
4-5 dl vispgrädde
1/2 tub chokladsås

Vispa grädden och skiva bananerna. Varva alla ingredienser på ett stort fat. Servera omedelbums!

swiss.jpg
Nyårsswiss

Annonser

En reaktion på ”Marängswiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s