Limesås

Gjorde denna sås till laxen häromkvällen, och tycker den förtjänar en egen sida…

1,5 dl mini fraiche 5%
1 st lime
2 tsk honung
1 stänk fisksås
chili efter smak
salt, svartpeppar

Blanda mini fraiche med skal+saft av en lime, honung, fisksås, hackad chili, salt och peppar. Låt såsen dra i kylskåp minst 15 min. Servera till lax eller annan fisk, eller varför inte kyckling?

limesas.jpg
Fräsch och smal sås

Annonser

En reaktion på ”Limesås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s