Grillad halloumiost med chili och honung

Har inte provat denna rätt, men den verkar mkt lovande!

12 små port

3 paket
halloumi
0,5 st
fänkålsstånd
2 st
äpplen
1 st
endiver
3 msk
flytande honung
0,25 st
chilifrukt

1. Skär halloumin i en centimetertjocka skivor och stek några minuter på varje sida i en grillpanna på hög värme.
2. Skär fänkålen i små kuber.
3. Skiva äpplena tunt och lägg dem på ett fat tillsammans med endivblad.
4. Lägg halloumin ovanpå. Strössla över fänkålskuber, ringla över honung och avsluta med olivolja.

halloumi.jpg
Recept och bild från Tasteline

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s