Färska fikon med getostcreme och balsamicodressing

Snart är det Nyårsafton, så jag delar med mig av några recept på snittar.

Laxrullarna som jag nämnt tidigare rekommenderas såklart, samt receptet nedan.

/Anna

4 port

4 st
fikon, färska
50 g
getost, 20%
3 msk
kesella, 1%
1 msk
hasselnötsolja
1 tsk
honung
1,5 msk
balsamvinäger
1 nypa
salt och peppar
4 st
valnötter

1. Mosa ihop getosten med kesellan. Skär ett kryss i varje fikon och klicka i lite getostkesella.
2. Blanda vinägern med honung och hasselnötsolja, smaka av med lite salt och peppar.
3. Lägg en valnöt på varje fikon och häll över dressingen.

fikon.jpg
Recept och bild från Tasteline

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s