Halstrade tigerräkor

 4 port

30 st tigerräkor
saften av 1/2 citron
2 msk olivolja
2 tsk sambal oelek
1 tsk chilipulver
3 rivna vitlöksklyftor

Blanda ingredienserna och marinera de skalade tigerräkorna i minst 3o min.
Halstra tigerräkorna i torr och het panna (gärna gjutjärn) i några minuter. Tillsätt ev marinaden mot slutet.
Servera gärna med paprikaris och fänkålssås alt tomat- och melonsalsa eller tomat- och mangosalsa.

/Anna

rakor-fankalssas.jpg
Halstrade marinerade tigerräkor (och små räkor)
med fänkålssås och paprikaris

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s