Robbans kantarellsås

100 g färska kantareller
2,5 dl minimat 4%
1 msk oxfond med rödvin
1 msk soja
aromat, svartpeppar
4 st krossade enbär

Skölj och hacka kantarellerna grovt.
Fräs dem i smör, tillsätt matlagningsgrädden.
Krydda och låt puttra en stund.
Avnjut till en god köttbit.

kantarellsas.jpg

Annonser

En reaktion på ”Robbans kantarellsås

  1. Ping: Lövbiffsrullader med rotsaker, rödvinssky och bacon « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s