Rabarberpaj

5 stjälkar rabarber
1 msk maizena
125 g smör
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl havregryn
ca 1 dl strösocker

Skala rabarbern om det behövs och skiva den.
Lägg rabarbern i en smord pajform och strö över maizena samt socker efter behov, ca 2 msk.
Hacka ihop smör, mjöl, havregryn och 1/2 dl socker till en smulig deg och strö över rabarbern.
Grädda i ugn 200 grader, ca 30 min.

rabarberpaj.jpg
Avnjut gärna med vaniljvisp eller vaniljglass

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s