Annas basilika- & fetaröra

Ett mkt enkelt recept – inga konstigheter – men otroliga smaker! Passar till alla sorters kött, att bre på gott bröd, kex m m.

200 g fetaost
2 dl turkisk yoghurt
1/2-1 kruka färsk basilika
salt, peppar

Mosa fetaosten och blanda med turkisk yoghurt, hackad basilika. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna dra i kylskåp ca 1 timme så att alla smaker kommer fram.

/Anna

Annonser

3 reaktioner på ”Annas basilika- & fetaröra

  1. Ping: Bulgursallad med sparris & päron « Robbannas matblogg

  2. Ping: Plockmat till nyårsafton « Robbannas matblogg

  3. Ping: Veckomatsedel « Robbannas matblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s