Robbannas biffsallad

3 port

500 g strimlad biff (nötkött)
2 dl strimlad isbergssallad
1/3 påse ruccolasallad
2 tomater
2 morötter
1/3 gurka
1/2 röd lök
torrostade jordnötter

Marinad:
1 dl hoisinsås
2 msk tahinipasta
2 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor

Dressing
2 msk rapsolja
2 tsk hackad chili
chiliflingor
1 tsk torkad koriander
1 tsk balsamvinäger
1 tsk soja
2 tsk honung

Blanda ihop marinaden, lägg i köttet och låt dra ett par timmar – ju längre, desto bättre.
Hacka och strimla grönsakerna och lägg upp på fat.
Blanda ihop dressingen och ringla hälften över salladen.
Stek köttet och lägg detta på salladen.
Strö över torrostade jordnötter.
Servera med resterande dressing efter behov.

/Robbanna

biffsallad.jpg
En smarrig lågkolhydratssallad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s