Annas krutonger

Lagade krutonger på detta vis till dagens soppa.

2 port

2 skivor ljus formfranska
2 skivor Gräddad Längtan
olivolja
Caj P:s grill- och vitlökskrydda

Skär bort kanterna från brödskivorna. Skär brödet i fyrkanter. Hetta upp lite olivolja i en panna. Rosta brödet tillsammans med vitlökskryddan tills det fått lite färg och känns krispigt.

Servera till en god soppa.

/Anna

krutonger.jpg
Effektfullt att blanda ljust och mörkt bröd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s