Skagenpanna

Idag provlagade vi Arlas Skagenpanna, men den var alldeles för mesig för vår smak. Kryddade på lite extra, och då blev den ok men inte mer. Lagar hellre egen sås på matlagningsgrädde och egna kryddor.

400 g torskfilé
150 g räkor
1 burk Arla Skagenpanna
Citronpeppar
Chilipulver
Aromat

Basmatiris
Fiskbuljongtärning
Gurkmeja

Koka riset med fiskbuljongtärning och gurkmeja.

Skär fisken i mindre bitar och stek lätt i panna. Häll på Skagenpannan (matlagningsgrädde + kryddblandning). Låt sjuda några minuter. Krydda på efter behov (vi tog citronpeppar, chilipulver, aromat). Lägg i räkorna och låt allt bli genomvarmt.

Servera med ris och grönsaker.

/Robbanna

fisk1.jpg
Färggrant

skagenpanna.jpg
Skagenpanna

Annonser

3 reaktioner på ”Skagenpanna

  1. Ping: Bilder från Dalarna « Finnas dagbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s