Tesas Gino

Denna efterrätt gjorde Tesa på gårdagens tjejmiddag. Enkelt och gott!

1 påse frysta tropiska frukter
1 påse frysta trädgårdbär
100 g vit blockchoklad

Tina bären, häll av vätskan och lägg dem i en form. Riv blockchokladen grovt och strö över bären. Grädda i ugn tills chokladen smält och fått lite färg. Servera med vaniljglass.

gino.jpg
Enkelt och gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s