Annas senapssås

En variant på stekspadet från helstekt rostbiff eller annat kött.

stekspad
1 dl rött vin
2 msk fransk senap eller skånsk senap
1 köttbuljongtärning
3 dl matlagningsgrädde
ev maizena
salt, peppar

Häll stekspadet från ugnsformen i en kastrull. Det blir oftast mer vätska när rostbiffen fått dra i folie. Tillsätt ca 1 dl rött vin, lagom mängd vatten, buljongtärning och matlagningsgrädde. Låt koka ihop ett tag. Tillsätt maizena vid behov. Smaka av med salt & peppar.

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s