Karibisk kycklingsoppa

Har precis ätit resterna av soppan som sambon lagade igår. Han använde Keldas karibiska soppa som bas och modifierade den ungefär såhär:

4 port

1 förp Keldas karibiska kycklingsoppa
2 dl minimat 7%
3 kycklingfiléer
Broccoli
Blomkål
Brytbönor
Färsk koriander
Vitlök
Chili
Gul curry
Aromat

Skär kycklingfiléerna i små bitar och bryn i olja, salt, peppar, chili och vitlök. Koka upp soppan och späd med minimat efter behov. Tillsätt då curry och aromat för extra smak. Lägg i grönsakerna och kycklingen. Låt koka en stund. Smaka av med andra kryddor efter smak. Blanda i färsk, hackad koriander mot slutet.

Servera gärna med vitlöksbröd.

ksoppa.jpg
Smakar förstås extra bra i en riktig soppskål 😉

karibisk.jpg
Bild från Arla

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s