Helstekt rostbiff

Perfekt att laga till många!

rostbiff (hel bit)
grovmalen svartpeppar
salt
aromat

Banka in kryddorna runtom hela rostbiffen. Använd rikligt med svartpeppar!
Lägg biffen i en smord form, sätt i en stektermometer och in i ugnen på 200 grader tills önskad temperatur uppnåtts. Vi brukar ta ut den vid 55 grader och låta den efterdra inlindad i aluminiumfolie.

Gör en god rödvins- eller senapssås på spadet!

Servera med potatisgratäng eller rostade rotsaker.

/Robbanna

fredag.jpg
Helstekt rostbiff (skuren i tjocka skivor) med ugnsbakad potatis/rotsaker, senapssås och tomat- och avocadosallad

Annonser

En reaktion på ”Helstekt rostbiff

  1. Det var ju det sämsta receptet jag kunde hitta på nätet! Stäng ner eran skitblogg på en gång! Fy fan, vad jag ångrar att jag gick in på den här sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s